Pólók   .   Kapucnis pulcsik   .   Kiegészítők   .   Rólunk   .   Kapcsolat    


old school **** trash **** black **** death **** hard core **** punk
A VIKING üzlet már 35 éve, – az országban az elsők között ebben a profilban - 1981. óta megszakítás nélkül folytatja tevékenységét. Kezdetben főleg bakelit lemezeket forgalmaztunk, melyek beszerzése abban az időben nem volt könnyű. Elsősorban Angliából érkeztek a fiatalok körében nagyon népszerű rock, punk, reggae és heavy metal korongok.

A technika fejlődése (sajnos...) a bakelit-lemezek kiszorulását eredményezte, jöttek a CD-k, de nálunk a minőség, a műfaj és a választék változatlan maradt.

Az ezredforduló táján egyre inkább a lemezborítókat, zenekarokat ábrázoló felsőruházat lett a fő tevékenységünk, miután divattá vált – főleg a fiatalok körében – a zenei hovatartozás ilyen irányú kifejezése.
Ezzel egy időben elkezdtük a cuccok országos forgalmazását is, vagyis "nagykereskedni" kezdtünk. Így a vásárlóinknak már nem kell Budapestre utazniuk egy-egy jobb árunkért.

Az általunk forgalmazott (férfi és női) pólók, kapucnis pulcsik kiváló minőségben, csak Fruit of the Loom nyersanyagra, kétoldali, élethű, szinte fényképszerű minőségű nyomással készülnek, nagyon jól bírják a "gyűrődést". Új termékként cipzáras pulcsikat is kínálunk. Hogy teljes legyen az összkép: láncokat, öveket, csuklópántokat, felvarrókat, pénztárcákat, baseballsapkákat, stb. is kínálunk.

Több magyar banda cuccait kizárólagosan a VIKING készítteti és forgalmazza. Pl.: Pokolgép, Ossian, Kalapács, Depresszió, Akela, Moby Dick, Dalriada, Omen...

Emellett a nemzetközi heavy metal, black metal, rock és punk széles választékát kínáljuk. A teljesség igénye nélkül néhány népszerűbb termékünk: Iron Maiden, Anthrax, Sabaton, Nightwish, Deep Purple, Avanged Sevenfold, Rammstein, Metallica...
Nyitólap   |   ÁSZF   |   A rendelésről   |   Adatvédelmi nyilatkozat   |   Kapcsolat

© Heavy Metal Bt.
2021
Minden jog fenntartva.